***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Отвлеченият кораб с българи на борда е превърнат в туристическа атракция. Денков – половин година след старта на кабинета


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 6 декември   

 

Йеменските пирати са трансформирали в туристическа атракция кораба, който беше похитен – с български моряци на борда. 

Това демонстрират фрагменти на организация Ройтерс.

На тях се вижда по какъв начин хутите приветстват посетителите на кораба, до който доближават с дребни риболовен лодки.

Тази седмица притежателят на Galaxy Leader заяви, че на към момента пленения екипаж е бил позволен, " стеснен контакт " със фамилиите им.

***

Установено е, че на паркинг в града двама мъже на 38 година, чиновници във компания за бързи заеми, качили принудително в лек автомобил потърпевшия 25-годишен мъж.

Те го откарали в град Гълъбово, където го свалили от колата и му нанесли побой. От него лишили сумата от 130 лева и счупили мобилния му телефон. 

***

„ Знаехме, че с изключение на против часовника, се изправяме против заварени проблеми, избирателен популизъм, гневни политически офанзиви и дезинформация. 

Бяхме наясно, че дилемите са сложни, а поддръжката – несигурна. 

И все пак показахме, че сме екип, който може да се отърси от политическото самолюбие, да се издигне над злободневните офанзиви и да се концентрира върху действителните проблеми “, съобщи Денков.

***

„ След години старания, паркингът и една от оградите се отстраняват и пешеходците свободно ще се придвижват по един от най-централните и натоварени столични площади “, заяви в профила си във Facebook Борис Бонев, общински консултант от " Продължаваме промяната - Демократична България " (Спаси София).

„ Щом завърши възобновяване на настилката и разширението на пешеходната зона, ще бъдат сложени и пейки и кашпи с дървета “, оповестява Бонев.

***

***

Двата законопроекта за отпадане на дерогацията бяха отхвърлени от депутатите на енергийна комисия. Тя беше свикана изключително в почивката на народните представители.

***

***

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да потеглят на път с коли, готови за зимни условия. Предстои намаляване на температурите и във високопланинските региони, в Северна и Западна България е допустимо дъждът да премине в сняг.

***

Двете свидетелки по делото против Георги Семерджиев и през днешния ден не се явиха на съвещанието.

В правосъдната зала стана ясно, че едното момиче е показало документ, че не може да участва по уважителни аргументи - отвън страната е доникъде на декември.

Другото момиче не е намерено и не е призовано. Още за предходното съвещание са го търсили на адрес, само че се е оказало, че не живее там, а за съседите е непознато. Търсили го и по телефон, само че операторът казвал, че номерът е неверен или повърхностен.

***

По време на психиатричен обзор, извършен на 23 декември предходната година, момичето споделя: " Аз се удрям с всеки. Ей по този начин, хубаво ми е. Посягам на надзирателите, тъй като е занимателно. Доставя ми наслаждение да се удрям. От тази година започнах да го върша. Има причина за това - желая да пребивавам, а боят ми дава живот. Естествено, и опиатите ми дават живот. Тук се усещам потиснато (в ареста на " Г.М. Димитров " - бел.ред.), в действителност нищо не усещам. В стаята съм с още една жена. Тя е за ликвидиране. Убила е децата си. Сама ми сподели. Като ме пита, аз ѝ споделям, че също съм за ликвидиране. Може и да съм я умъртвила (Виолета Донева - бел. ред.), може и да не съм. Аз се разбирах с баба си. Тя демонстрираше интерес към моите фантазии. "

***

Руският президент Владимир Путин дойде през днешния ден в Абу Даби, където ще организира договаряния с президента на ОАЕ Мохамед бин Зайед ал Нахаян, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

***

От средата на 2023 година Русия прибавя към иранските дронове сходни оръжия, създадени в уреди в Русия, написа в ежедневния отчет на разузнаването на английското министерство на защитата.

***

Една жена е била убита, а двама души, единият от които младеж, са били ранени след пукотевица в Източен Лондон, оповестиха от столичната полиция, съобщи ДПА, представени от Българска телеграфна агенция. 

Трима души са били открити с огнестрелни рани, откакто полицията е била извикана към 18:30 ч. във вторник по сигнал за пукотевица в Хакни.

Една 42-годишна жена е умряла на място, а други двама - 20-годишен мъж и 16-годишно момче - са били откарани в болница, където положението им се прави оценка, оповестиха от полицията.

Започнало е следствие за ликвидиране, като досега няма осъществени арести.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР